Buenos Aires!
Blijf op de hoogte en volg Bea
17 Januari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Lieve allemaal,
Dat is even wennen,zit je zomaar in Buenos Aires met een graadje of 30 in je jurkje..!
Mijn vlucht ging goed maar was vooral laaaang. Na een afscheid met nogal gemengde gevoelens, aan de ene kant ben je er helemaal klaar voor en heb je er zin in, aan de andere kant besef je wel wat je weer in Nederland achterlaat. Dat ging me toch iets moeilijker af dan verwacht, maar na een uurtje in het vliegtuig te hebben gezeten had ik er weer helemaal zin in! Na 10 uur kwam ik aan op Atlanta. Wat blijven die Ameriken toch raar, super strenge controle en er waren alleen maar 3.000 hamburgerketens en starbucks koffie. Daar heb ik me dan maar even in gemengd, om ook het gevoel van deze locals te ervaren haha. Moest onwijs lang wachten, in totaal 7,5 uur, omdat ik ook nog eens vertraging had. Daarna nog eens 10,5 uur naar Buenos Aires en daar stond ik opeens weer met Guusje te babbelen! Heel erg leuk om elkaar weer te spreken, het was net of we elkaar nog vorige week hadden gezien. We hebben de bus gepakt die 2,5 duurde richting het hostel en zodoende heb ik meteen een sightseeing tour gehad door Buenos Aires. Wat een stad! Echt fantastisch. Het doet erg Spaans aan en eigenlijk nog erg vertrouwd, dus het enige waar ik nu aan moet wennen is een zonnetje dat wel schijnt! We hebben de stad een beetje verkend en s avonds hebben we heerlijk gegeten in een steakrestaurant met een heerlijk glas rode wijn. Goed begin! Daarna mn bedje in gegaan, want ik had er zo 32 uur reizen op zitten. Vanavond gaan we misschien naar een tangoshow, lijkt me heel erg leuk!
Liefs, Bea
Liefs, Bea
17 Januari 2008 - 17:34
Merel:
Hee lieve Bea!Wat leuk om je 1e berichtje te lezen! Bljft toch altijd een rare gewaarwording dat we zondag nog zaten te eten met z'n allen en nu zit je ineens helemaal aan de andere kant van de wereld!Ik hoop dat je enorm aan het genieten bent!! Tot je volgende berichtje :-)! Liefs, Merel
17 Januari 2008 - 18:36
Agnes:
Hoi Bea,
Wat leuk om je verhalen zo te kunnen lezen. Heel erg veel plezier!! Geniet er maar lekker van :-)
Liefs Agnes -
17 Januari 2008 - 23:51
Sjirk:
Hey Bea, groetjes van de andere kant van de wereld. Nog een beetje jetlag gehad, ik hier wel. Ben nu nog even in Sydney en dan op naar de cowboy cursus. Heb veel plezier op het andere continent en doe geen dingen die ik niet zou doen. -
18 Januari 2008 - 09:36
Nico:
Hoi Bea,
Heel veel plezier tijdens je reis door Zuid-Amerika. Zoals beloofd hier nog het adres van Vincent:
Ejercito 700, Miraflores, Lima, Peru.
mobiel: (0051)(1)89813023
vast: (0051)(1)2215704
vinnievega@hotmail.com -
18 Januari 2008 - 15:41
Mau:
hey lieverrrrd, heel, heel, heel, heel, heel veel plezier he daarin t verre westen!! hou ons op de hoogte van je avonturen, en ik zie je straks weer als je terug bent in hollanda! (of misschien kom ik je wel opzoeken.. kijk ff rond of je een leuk baantje voor me ziet ;))
dikke kus, liefs uit London,
Mau
ps LOU komt al over 8 nachtjes!!! YEAH -
18 Januari 2008 - 17:02
Els:
He Bea,
Wat leuk om even een berichtje van je te lezen! Ben wel jaloers hoor. hier in nederland is het net herfst. Regen en kou. bah.
Nou super veel plezier.
xxx
Els. -
18 Januari 2008 - 17:06
Maaike En De Rest:
Heey bea!!
Pfff naar wat ik hier lees, moet het toch een behoorlijke vermoeiende reis zijn geweest.
Jeetje, het is wel eenr raar idee hoor, jij helemaal aan de andere kant van de wereld.
Leuk dat je ons zo op de hoogte kunt houden, we zijn hier allemaal erg benieuwd, naar wat je allemaal mee gaat maken.
Maar vergeet niet, je foto-reeks begint natuurlijk met de prachtige foto van Jannette, Jeroen en mij ;):D
Fijn dat de eerste dagen je goed bevallen zijn! Altijd mooi een goed begin.
Ik hoop dat je daarzo nog veel plezier gaat beleven, en kan niet wachten op je volgende berichtje! ;)
Veel liefs, je nichtje,
En natuurlijk ook de groetjes van Jannette, Harry en Jeroen!! -
18 Januari 2008 - 21:44
Marian:
Hoi Bea, wat leuk om nu al een berichtje van je te lezen. Doe de groeten aan Guusje en Emi en maak er een onvergetelijke reis van! -
18 Januari 2008 - 22:05
Liset:
He meid,
Jeetje wat een reis! Je moet er even moeite voor doen, maar dan ben je ook ergens en ach zo´n zonnetje is ook best fijn. Hier leek het vandaag wel herfst, dus heimwee kan je ook wel achterwegen laten. Heel veel plezier meis. Oohh ja, het is verschrikkelijk stil zonder jou in huis!
Kusjes Liset
19 Januari 2008 - 09:38
Nellie:
Hoi Bea,
Wat een uitdaging en avontuur!! Leuk om je berichten te lezen. Knap hoor, vooral na 6 weken. Maar aan gezelschap zul je vast geen gebrek krijgen. heel erg veel plezier en een superreis gewenst, doe Guusje de hartelijke groeten.
x Nellie -
20 Januari 2008 - 01:22
Jokie:
Wat superleuk om te horen dat het allemaal goed gaat daar aan de andere kant van de mundo. Kijk je ogen uit en geniet ervan! Foto's! xx -
22 Januari 2008 - 14:45
Trees:
Ha die Bea,
Wauh daar zit je dan ineens aan de andere kant, na een flinke lange reis. Vertrouwd om Guusje weer te zien en lekker bij te babbelen. Bea heel veel plezier met Guusje en Emi en doe ze de groeten van me en geniet ervan. -
28 Januari 2008 - 10:38
MarKUS:
Hee Bee,
Je mot het hier wel ff een beetje updaten hoor.
Marcus